Welkom bij genieten in Zweden Zweedse trots

Overtocht naar Zweden

Er zijn een aantal manieren om met uw auto naar Zweden te reizen.

U kunt via Denemarken met de veerboten Puttgarden-Rødby Havn en Helsingör-Helsingborg. De overtocht van Puttgarden naar Røbyhavn duurt 40 minuten en de overtocht van Helsingör naar Helsingborg duurt 25 minuten. In Kopenhagen kunt u er ook voor kiezen om de tolbrug over te steken naar Malmö. De weg vervolgen via E6 E20 tot Göteborg. De tolbrug is net zo duur als de tweede veerboot, maar het totaal aantal kilometers is 60 km. langer. Wij adviseren om met de boot te gaan: zo kunt u tijdens het varen even de benen strekken en een beetje uitrusten of wat eten en drinken. Bovengenoemde boten varen elk half uur en van te voren reserveren is niet nodig. Vanaf Helsingborg is het ongeveer 8 uur rijden inclusief pauzes.

Klikt u hier voor de prijzen van Scandlines


U kunt ook met de veerboot van Frederikshavn-Götenborg. Deze boot vaart er 4 uur over. Vanaf Götenborg is het nog ongeveer 5 uur rijden inclusief pauzes.

Klikt u hier voor de prijzen van Stenaline


Als u heel relaxed wilt reizen is de overtocht Travemunde-Trelleborg erg aan te raden. Vanaf Nieuweschans is het maar 3 uurtjes rijden naar de boot. Neemt u bijvoorbeeld de boot van 22.00 uur dan kunt u rustig aan vertrekken en op de boot krijgt u 10 uur rust en kunt u lekker ontbijten. Goed uitgerust begint u aan de reis van 9 uur inclusief pauzes.

Klikt u hier voor de prijzen van de TT-line